In de Sint-Maria-Magdalenakerk

Zondag om 9u00
Elke eerste zaterdag van de maand om 19u15

NB:Wegens Corona is de eerste communie van dit jaar uitgesteld naar voorjaar 2021.

kerstmisKerstviering 2019:

op Kerstavond 24/12 om 19u15

op Kerstdag 25/12 om 9u

Eizer vieringen

Woorddienst
Iedere 2e zondag, door Gaston Reniers en Paula Aerts.

Misvieringen in onze kappellen
Kapel van O.L.Vrouw (Duisburgsesteenweg) :
eerste en laatste vrijdag van de maand mei
Kapel van St.Rochus (Bekestraat) :
de vrijdag voor en na 15 augustus (O.L.V.Hemelvaart)

Doopvieringen
Elke derde zondag van de maand om 15 uur, zich wenden tot pastoor Roger Ghysens, telefoon 02/687 74 88

Huwelijksvieringen
Zich wenden tot pastoor Roger Ghysens , telefoon 02/687 74 88